Friday, 6 May 2011

Stop plz!!!


arghhh.. tlg la berhenti cakap pasal keburukan orang lain...
aku muak mendengar...
aku sudah bosan mendengar kritikan yang tak ke mane!!!
kita ade kehidupan masing2...
setiap orang tak sempurna!!!
masing2 pernah buat salah...
kesalahan tu menjadikan diri kita semakin matang...
aku takmo ingat benda yang lepas yang akan menyakitkan hati dan perasaan kita sendiri...


aku berpegang pada satu prinsip "Lets bygones be bygones"

3 comments:

ghost writer said...

tak berbaloi untuk mengisi ruang hati kita dengan perasaan macam tuh sedang banyak lagi hal yang lebih penting untuk dimuatkan...

lets bygones be bygones

Bella One ♥ said...

betol2.
stuju.
tp jgn biarkan org meburukkan kita tu pijak2 pale kita.
i penah kene sampai org yg memburukkan i tu buat fake blog utk i.
just utk maki2 i kat situ.
Astaghfirullah...

singgah link nie :
http://eylasweetsour.blogspot.com/2011/03/sekian-terima-kasih.html

d_LA said...

bnda2 sampah ko buang je lam tong sampah gayah..kalo ko simpan busuk jadinya..jom futsal! tetibe..

Post a Comment

Ini adalah blog peribadi,blog ini ibarat diari aku...
Sape2 ya nk komen silakan... Aku tak kesah~
Salam,jaga diri,hiasi peribadi... >_<


Buang sampah kat sini!!!