Sunday, 12 December 2010

Single is Simple~Couple make me Trouble~

single is simple~couple make me trouble!!!
Hey alya!!! nape ko ni tak ade boyfren???
memilih sangat ya???
suda bosan aku bergelar single'~
jumpe kawan2 lame dorang asyik tny bila nak kawen... n blah blah blah...


Hari ni aku DEMAM, sakit kepala...
Nak ngadu pada sape??? melainkan umi...
Umi suruh makan ubat,tdo dan jangan ngadap lappy...
takmo bukak lappy tapi kena bukak jugak sebab...
kerja still berlambak...website tak siap2 lagi...
fuh..khamis ni da bertolak g Putrajaya!!! kalo tak siap nty kena XXXX.hahaha

bila aku bergelar 'couple' nanti...
teringin sangat nak 'si dia' ambil berat..
tapi mood sekarang belum rasa nak couple dengan sape2...
aku lebih suke single..sebab aku bebas buat ape saje...
kalo laki yang nak aku pon,aku rase memang laki tu bodoh..
sebab pada diri aku tak ade ape2 yang sempurna...
nak tau???
aku men futsal tempoh hari,,,
masih tergiang-giang di cuping telinga...
'~muke comey da bibir cute tapi sayang.... lesbian!!!~'
seyes nak nanges sebab dorang cakap aku lesbo!!!


seyes tak paham dengan sikap manusia yang membuat kesimpulan tenteng gadis kasar seperti aku...
kerana hanya aku berambut pendek??? nilai dorang terhadap aku memang teruk!!!





Luahan Hati,
Gayahspears

11 comments:

S..U..D..@..I..S said...

pedulikan mulut2 yg gatal tu gayah

kalu ikutkan orng x kemana kita..steady la gayah

Kalamhati said...

sapa yg cakap sesedap gigi tu?!meh akak cabut gigi org tu..biar takleh menuduh sesuka ati (muka gawang nih..)

moral nya, jgn menghukum org sesuka hati..betulkan diri sendiri aje cukuplah..

eiela said...

kadang-kadang single tu lagi bagus kan daripada bercouple. tapi bila dah meningkat umur nih kena la fikir jugak, mudah2an jumpa dengan yang sebaiknya. pasal cakap-cakap belakng tuh, diorang tuh buta sebenarnya tak kenal tapi menuduh membuta tuli.

:~:Budak Degil :~: said...

but 4 me couple was so lovable...hehe..xseronok la kalau takdapat nak bersayang-sayang ni...ahahaha..
al maklum aku ni gatal..aahhaha

Izan Ishak said...

gayah...pedulikan aje apa org nak kata tu. sukahati mak bapak dia je nak kata cik gayah lesbo.

tapi, kalau gayah rasa selesa dgn title single...tak jadi masalah. nanti kalau dah ready nak berkapel balik jangan ditangguh2 ye...

**jgn lupa makan ubat ye cikgayah~

biskut said...

aduss...sian ko ek kena perli macam tuh.panjangkan rambut ko jangan macam boyish n then main futsal semula.lau masih lagi ade kata2 macam tuh,confirm ko kena bawa bf ko gi gelanggang tinju lak...

apa lha sangat status single pon...

tehr said...

makin cantik dan cun melecun la kau gayah
eh...
blog kamu makin cantik la
hehehe

Sephi Sephia said...

Pedulikanlah dorang tu.
Manusia ni banyak jenis. Apa yang kita buat ada saja salahnya pada mata dorang. Teruskan saja janji kau bahagia.

Robot | Sakti said...

abes kalo lelaki rambut panjang, orang panggil NYAH ke?

Demmm..

+___+

tehr said...

eh, apasal aku datang baca lagi sekali ni
heran juga [heran ke?]

...gayah, sapa yang bermulut rempit tu?
dia ada blog ke? nak gak gi terjah tengok

Pendekar Berkuda said...

...eh? cik alya ke yang berkata-kata ni?? oh...biasa saja jika ramai orang berkata begitu... kerana apa?? kerana mereka mahu menjadi seperti kita tetapi mereka tidak boleh dan tidak mampu...

Post a Comment

Ini adalah blog peribadi,blog ini ibarat diari aku...
Sape2 ya nk komen silakan... Aku tak kesah~
Salam,jaga diri,hiasi peribadi... >_<


Buang sampah kat sini!!!