Wednesday, 2 February 2011

Ntah~





Ntah~
tgk sepupu aku sms dgn pakwe dia... rase jeles..
tgk hp sepupu aku tak henti2 berdering...rase jeles...
sedangkan hp aku??? senyap... rase nak buang je hp ni boleh tak???

19 comments:

Kalamhati said...

jgn buang..meh sms ngan akak..huhu

Gayahspears said...

akak nak num hp akak :)

Encik MamaT said...

tayah buang.. bg saya leh ke... hahahahaha...

Gayahspears said...

tak boleh :P hahaha

Kalamhati said...

no akak..kosong satu empat tekan tekan tak dapat!!
jgn lupa cemes ye..hikhik!

Gayahspears said...

hahahampes... main2 akak ni..huhu...

Aujinz said...

meh meh.. sms ngan aku meh..
henpon aku pun senyap gak nie..

ghost writer said...

hp aku pun senyap jer sekarang,tapi aku suka Yah..aku aman.
jangan risau...nanti bila selalu berdering ko akan bosan plak..

IMANSHAH said...

huhu sms ngan say ok gak..say pun takde org nak sms

Gayahspears said...

Aunjinz :- meh la :P huhu

GW :- aku tau sebab tu aku suke camni... rindu ko sekut :(

imanshah :- yelah tu :P hahaha

Bulan said...

uit yunk.jgn macam tue. biase kn diri ok.busykan diri

suzie rahman said...

single ke ni.bkn ko dgn........................... per pon lma xborak dgn ko

Wan85 said...

gayah jangan sedih ok, abg ader, har har har.
Gayah camner aku nak exchange link ngan ko ni, x faham, jom exchange link, aku da letak link ko di web aku
http://wanwidget.com

g0m0k9enDek said...

sila jgn buang. bagi GP la...

S..U..D..@..I..S said...

meh no sini gayah
senang2 aku call

jgn buang, ramai lagi dok cari tepon..hehe

emieysandra said...

bgus la, jimat duit xyah beli kedit..huhu

Puanbee said...

ekeke..hp akk lg ler tahduk ceruk mana..haahaa

Miss Yaty said...

takpe..jimat kredit...hihi

Puteri Iqa Izyan said...

kdg2 kan, rase jugak mcm tuh. hehe :P
jeles tgk fon org len asek ade meset je.
fon kite?

mmg kedit jimat smpai 2minggu.hehe

Post a Comment

Ini adalah blog peribadi,blog ini ibarat diari aku...
Sape2 ya nk komen silakan... Aku tak kesah~
Salam,jaga diri,hiasi peribadi... >_<


Buang sampah kat sini!!!