Tuesday, 21 December 2010

hahaha

kredit to Dark Half sebab design Header lame aku~

hahaha.pengaduhan yang kelakar... sape2 berminat sila terjah n3 nie
ni lah dinamakan pengaduhan kibod~hak3
bukan marah.aku pelik tetiba kau care sgt dgn topik ni.sapa saja yg mrKhai maksudkan,aku doakan korang tak gaduh2 lagi.lgpun dia tak maki2 ke apa.dia menyatakan rasa hati dia.ntah2 org yg dimaksudkan tu pun dah buat entry kaw2 tentang dia.fair n square la kan?

jaga diri hiasi peribadi~pandai kau pilih tag ni
maaf ya 0-0 camat berblog

Seyes,aku tak ade sifat sabar~hahaha

8 comments:

JuanYuan said...

haha..panassssssssss

Dark Half said...

aku pun kadang x sabar gak...biasa la, gayah.mana ada manusia serba sempurna

Dark Half said...

btw,link yg kau letak tu broken..hehe

Alya_Amor said...

hahah.. thnk gtau dark..jap2 aku betoikan link tu~lalalalarikkkk

Al said...

haihh..mcm2 plak jdnya
hal remeh je pon kn..

Encik MamaT said...

hahaha.. mcm2 perangai..

Dark Half said...

tu la pasal.aku sound camtu pun nak up satu entry.kau tgh desperate entry kot..?keke

JRY The Boonto said...

blogger ramai, feel pun bnyak jgk:D

Post a Comment

Ini adalah blog peribadi,blog ini ibarat diari aku...
Sape2 ya nk komen silakan... Aku tak kesah~
Salam,jaga diri,hiasi peribadi... >_<


Buang sampah kat sini!!!