Monday, 13 June 2011

Mereka memaksa, aku terpaksa~!!!


**my profile picha at FB >_<


Mereka Memaksa :-




Apa terjadi???



Permintaan ramai :-

*
*
*
*
*
banyak sangat penat letak link >_< hahaha


Aku Terpaksa :-



**cian kat Vampire's Loxer tak sempat nak tengok gambo Gayah, sebab da janji, so kena tunaikan lah.. Tunjuk kat belog je wokay >_<




Tada >_<


Saya Gayahspears




** Saya tak cantik, tapi saya punyai kehidupan yang cantik dengan keluarga dan kawan2 saya >_<


Akhirnya tayangan 5 minit tamat :-



Si Panadol :- Aku tgh mintak derma kt mamak ni gune gmbr ko td..bnyk gak aku dapat! 




*Terima kasih kawan2 saya karna kalian membuat saya bahagia, walaupon saya agak mental melayan kerenah kalian >_< 
hahahaha

GS : sape yang add aku kat FB, dan aku sudah approve, sila jangan sombong ya.. kalau anda mengenali saya lebih rapat, pasti anda tidak menyesal  ~ahaks


~> Kisah mereka memaksa, aku terpaksa aku sampahkan di sini agar korang menyampah~ wakakaka..




Penat gelak..ohkay..bubye...




Salam...jaga diri,hiasi peribadi~




32 comments:

Encik MamaT said...

cun la awek ni.....

~Kirin Selama Perak~ said...

peewitt !!!
kekekee~
:D

vampire's lovex said...

arghhh asal aku bukan fes !!!

encik mamat potong line

Izamir Ridzwan said...

hehe diorang x pernah tgk muka gyah.. cian diorang

vampire's lovex said...

cun lah awek !! nak sainnnnnn .. hehe akhir nya,dapat tgk scara exclusive hihi..tQ :*

Pendekar Berkuda said...

hehehe.... terbaiklah...

cun ke comel?? tak tahu nak pilih mana satu ayat... hahaha...

Cik Bib said...

hai awak....boleh berkenalan tak?
nak no telepon abang awak boleh? *tetiber!*

FasiHaH SupiaN said...

gayah, yang ni lebih daripada 5minit kan????hehehehehe

JIJI YU said...

aku dh tgk dah..dah lame dah ni..kiut..ahaha

Miscellaneous Smiles said...

pehh cun gila..~~

nak sain..

hahaa~~

Tengku Nizam said...

terpegun 5 minit, rase nak kol pon ade , *tetibe

fairuz said...

gua rase gua pernah tgok muke lu. dulu2 lu letak kat blog kan kan kann. aaaa >.<

Amiey White said...

kacak lah ! hihihi

missSenget said...

nak sain kt dada awk...

plisss....!!!

>__<

cik panadol said...

hahaha...td kt mamak mmg ramai yg derma gayah...die ckap muke ko naif gitu...tu yg rase simpati lebey...ade gak yg mintak no fon ko gayah...tp aku cakap add ko je la kt fb tu....ko akan approve kn....jgn sombong2....

akmalhilmi said...

bile mase lak aku pakse kaw ae gayah??
gaia gaia gaia betol la kaw nieh
cpt muncul dpn aku
hahahaa

tehr said...

apasal aku rasa macam dah tengok je gambar ni
kat mana ya?

Belalang Hijau said...

paksa? gambar? gayah?
ada yg belalang terlepas pandang ke?

Sca Ndx said...

gila glemer weh. org siap mintak gambar betul

Zulfikar Hazri said...

pandang tepi... model sungguh... ahaha

ghost writer said...

haha..statement panadol takleh tahan.sian cik alyaa dieksplotasikan..

hanaahmad said...

hai awak, leh berkenalan? haha

deeya said...

hye kak gayah .. saye ade abang single . namanye abam meon .. marilah sudi berkenalan dngan dia wahai kak gayah . hahaha !

syatoza said...

alaaa :( gambar ni zai macam pernah tgk..huhu

bdk getah said...

GS : sape yang add aku kat FB, dan aku sudah approve, sila jangan sombong ya.. kalau anda mengenali saya lebih rapat, pasti anda tidak menyesal ~ahaks

ske sgt2 ayat ni..hehe..

Kepala Manchiss said...

gamba awek tgh bakar rokok ni ada iras beb dengan muka yang benar.

blog-tips-kurus said...

Cik G Spears,
ai tak add u lagi sebab ai lupa p/word FB..
*u dah makan ke belum? hehe!

gedek! said...

kamu cantik, lah

emieysandra said...

sy add gayah, cpt approve, mau beramas mesra nih..huhu~

Guest said...

hai. boleh kenal? nama saya Ray. nak panggil Rain pun takpe.

ukhti syikin said...

anak sapa yang comeyy sgt ni :X:X:X

ASaDa RyutaRo said...

bahagia sungguh.. hahahaha.. ini rahsia tetiba ada gambar tu rupanya. keh keh keh..

Post a Comment

Ini adalah blog peribadi,blog ini ibarat diari aku...
Sape2 ya nk komen silakan... Aku tak kesah~
Salam,jaga diri,hiasi peribadi... >_<


Buang sampah kat sini!!!