Thursday, 13 October 2011

Pasangan



Bila bercakap soal pasangan hidup ramai yang menyuarakan pendapat masing-masing
Semua manusia impikan pasangan hidup yang berkekalan sehingga ke akhir hayat.
Kebahagian yang bakal dikecapi menguji tahap kasih sayang sesama pasangan tersebut.
Ada yang bahagia, ada pula yang berduka cita.
Melihat pengalaman orang kita sepatutnya belajar dari kesilapan daripada kita menyesal kemudian hari.


p/s :-
*Sayangilah orang yang lebih menyayangi kita dan sangup terima kita seadanya baik buruk~

14 comments:

Ecah Ecot said...

jodoh hingga ke akhir hayat..insya-allah

Mario said...

selamat berbahagia cik gayah...

ghost writer said...

bagus lah kalau dapat belajar dari tuh semua.kadang kita lebih belajar kalau kita mengalaminya sendiri.

tehr said...

kalau hidup banyak memberi
insya-allah kita akan banyak menerima

Joe said...

buruk pun xpe..janji bahagia :) semoga berbahgia..klu nak bahagia kena laa hidup berumah tangga :p suka tgk orang kawen..bahagia slalu:)

YOUsoF said...

Lelaki dan perempuan saling melengkapi. Percaya kena selalu.. ;)

d_LA said...

rindu ngan ko gayah..dah lame aku x update blog..huhu..aku pun sayang ko..hehe

eRza farEeha said...

yeahh..sygngi la org y syg kite kn..:)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

so, searching for the one who love us, not one we love? or lebih elok, both are love to each other until the end of the life!

Setahun Jagung said...

tp x semua jgk yg boleh terima baik buruk tu akan stay dgn kita.. =)

beautiful_rose said...

insyallah..harapnya ada yang macam tu untuk aku satu masa nanti.

missSenget said...

sayangilah semua orang..

walaupun pada org yg x sayang kita..

hukhuk..

Zaujah Encik Mamat said...

gayah..... boleh2... <3 .... bila ulangtahun gayah :D

Zaujah Encik Mamat said...

maaf yer gayah.. lewat balas :(

Post a Comment

Ini adalah blog peribadi,blog ini ibarat diari aku...
Sape2 ya nk komen silakan... Aku tak kesah~
Salam,jaga diri,hiasi peribadi... >_<


Buang sampah kat sini!!!